Städguide

vi anställer bara duktiga städare på vår städfirma i robertsfors

Få en fläckfri miljö hemma med en bra städfirma

Kommersiella städfirmor är det alla pratar om nu för tiden. Om du vill ha en välplanerad och ren bostad borde du dra nytta av dessa städfirmor så mycket du bara kan. I varje kommersiell byggnad nu för tiden så upprätthåller de renligheten i dem på ett strikt sätt då detta nu blivit något viktigt i affärsvärlden.

Det finns tre grundläggande typer av städning som en städfirma erbjuder

Renlighet är en väldigt generell aspekt man vill åt, men eftersom det verkar nu för tiden att allt har sin egen kategori så kan man säga att man kan kategorisera denna städning i tre olika systemformer. Dessa är:

Kommersiell städning

I detta system tar städfirman hand om rengöringen av kontorsinredning såväl som de yttre delarna av byggnaden. Denna form av rengöring inkluderar olika typer av rengöringssystem. De olika tjänsterna som ingår är vaktmästare, fönsterputsning, städ av skrivbord, mattrengöring etc. Det bästa med denna tjänst är att oavsett hur stor eller liten din kommersiella yta är, blir den fortfarande städad på bästa möjliga sätt. Dessutom finns det specialerbjudanden som kunderna kan välja mellan enligt deras egna krav. Du kan få meta mer om denna sortens städning om du pratar med din städfirma.

Industriell städning

Även denna sektor kräver en storstädning. Så om du i slutet av arbetsdagen behöver en professionell städning kan du alltid välja industriell städning. Denna form är lite baserat på olika tekniska processer eftersom industrisektorn själv kräver sådan uppmärksamhet, och detta endast kan lösas med särskild teknisk rengöring.

Bostadsstädning

Denna professionella städservice om den efterfrågas kan göra ditt hem till ett fläckfritt och skinande rent hem. Du kan utnyttja experters städ för att ge din bostad den extra glans och renlighet du saknat.

Man kan märka dagligen att det är en ökad efterfrågan på städfirmor och det är ett faktum att de är lättillgängliga både via telefon eller online. Så, om du behöver någon av nyss nämnda hjälpmedel är det enda du behöver göra att kontakta dem och boka dem antingen för ditt kontor eller bostad.

Å andra sidan är en annan viktig aspekt att du kan anlita dem på en månadsvis basis eller bara utnyttja deras tjänster när det behövs. Dessa städtjänster är inte bara fördelaktiga för gemene man, utan också för den som äger en sådan verksamhet som tjänar verkligen bra med pengar och har ett stort behov för detta.

Några saker du bör komma ihåg för att njuta av en riktig städning är

  • Först och främst bör du vara medveten om vilken prislista de har så att du inte har några problem med den.
  • Du bör också ha den rätta informationen om alla de olika städtjänsterna som städfirman erbjuder så du kan utnyttja dem på rätt sätt.
  • Du bör fylla i frågeformuläret på korrekt sätt så att du alltid kan hålla kontakten samt ge positiv eller negativ feedback.

Så njut nu av ren professionell städning i Robertsfors samt personlig närmiljö med hjälp av den bästa städtjänsten som finns tillgänglig.

städa kontoret och bli mer produktiv

Städa kontor – Organiserad och ren kontorsplats

Det är den tiden på året igen, där löften har förhoppningsvis börjat eller genomförts, och vi är redo att gå vidare! Men innan vi gör, det är en bra idé att göra viss vårstädning. Varför vänta till senare med att rensa ut röran? Trots allt kan en stor storstädning vara en skrämmande uppgift. Som med det mesta när det gäller att sortera, kan det bli enklare om du arbetar med små uppgifter, hela projektet blir då mycket lättare. Låt oss börja med att rensa bort onödiga saker och elektronik som ligger och skräpar.

3 steg för att rensa röran på kontoret

Vad är det som du verkligen använder? Var ärlig med dig själv, dina behov och vad du verkligen sannolikt kommer att använda. Om du inte kan tänka på en verklig händelse eller situation som sannolikt kommer att hända inom en snar framtid där du kan använda ett objekt, är det dags att låta det gå. Om du inte någonsin har använt kartongen som du har sparat, kommer du förmodligen inte att använda den inom snar framtid heller. Detsamma gäller specialpapperet, tack anteckningar förtryckta med din gamla adress och patroner för etikettskrivaren du inte längre har. Dina elektriska prylar kan också minskas, titta efter mystiska kablar, trasiga hårddiskar, scanners och annat som inte fungerar eller inte längre har drivrutiner, låt dem gå i graven.

Slänga eller ge bort

Återvinn eller donera. Ett stort hinder för att rensa ut röran som jag ser när jag arbetar med kunder är att de inte vill att deras delar går till deponi. Det är bra att ta ansvar för de saker du inte längre vill ha eller behöver – vi behöver bara hitta rätt nya bostäder för dina artiklar. För kontorsmaterial, kontrollera med lokala skolor och ideella organisationer, eftersom de ofta är glada att ta alla typer av leveranser, som kan användas i deras eget kontor, eller som kan användas till konst för barn. Elektronik kan vara lite svårare. Om du har något i bra skick, kan det ofta doneras till din lokala second hand, Frälsningsarmén eller din favorit välgörenhet. Död elektronik kan ibland skickas tillbaka till tillverkaren av objektet, återvinnas med en tjänst som grön medborgare, eller till din lokala återvinningsstation.

Lagra det som återstår. Så nu har du rensat ut röran och gjorde lite utrymme på din arbetsyta. Nu är det dags att arkivera det som du inte behöver ha framme. Starta genom att placera dina prylar i grupper – kanske bläckpatronerna tillsammans, utskicket i en annan grupp, och så vidare. Placera grupperna nära där du ska använda dem – då blir dessa zonerna, arbete och lagring. När dina grejer är på plats, leta efter sätt att lagra prylarna i, lådor, containrar, på hyllor, etc.

Genom att rensa ut röran, kan du dramatiskt öka din produktivitet – de saker du behöver och använder är inom räckhåll, och det är lätt för dig att ställa bort dem när du är färdig. På toppen av det, kommer du må bättre av att veta att du inte sparade på saker som du inte behöver!

Städtips för ett rent och fräscht hem

Användbara städtips för att bli en fantastisk hushållerska i hemmet!

Vi bör alla göra vårt hem till en härlig plats oberoende av hur stort eller litet det är. För att kunna göra det så är städning av huset ett måste för att göra det mer rent och fräscht så att säga. Det är därför som viktiga städtips är a och o för alla hem. Här är några bra tips på hur du gör ditt hem rent och fräscht.

–      Ha alltid en sop redo. Smuts samlas varje dag i hemmet och damm byggs upp varje gång du går utanför dörren. Det är oerhört viktigt att ha detta redskap till hands för att kunna sopa ut smutsen ur ditt hem. Ett bra städtips skulle vara att råda till att när du sopar bort smutsen så kan du antingen sopa allt ut genom dörren eller samla upp allt i en sopskyffel (en skyffel med ett långt stående handtag som används till att sopa upp smuts från golvet). Detta är ett bra alternativ till dammsugaren om du vill spara ström. Om du sopar golvet varje dag finns det inget behov av att använda dammsugaren lika ofta.

städtips på hur du kan sopa golv effektivt
Miljövänliga städalternativ!

–      Kom ihåg att hålla ditt rum och hus organiserat så att du vet vart allt ska vara. Genom att börja hålla hemmet i ordning kommer det att vara lättare för dig att städa i framtiden då du lätt kan se vad som hör hemma var. Många städexperter skulle ge städtipset att använda lådor för de föremål som du inte använder särskilt ofta. Märk dem så att du lätt kan hitta föremålet du letar efter bland alla de andra lådorna.

–      Ett av det absolut viktigaste städtipset är att damma av allt ofta, eller i alla fall alla ytor i hemmet. Damm kommer från luften och varje gång du går ut, om än för en snabb promenad, så tar du med dig smuts och damm tillbaka in i huset. Ett hem är en väl kontrollerad miljö, som om den inte blir ventilerad på rätt sätt kan kännas instängd. Resultatet är då att dammet lägger dig. Om detta händer så ventilera ditt hem genom att öppna ett fönster under tiden som du städar eller sätt på din luftkonditionering för att få luften att cirkulera i hemmet.

Torka fönster med tidningspapper

–      Använd papper när du torkar av glasytor, helst tidningspapper då det inte lämnar strimmor på glaset och hjälper det att glänsa och lämnar en fin reflektion. Spraya på vatten eller rengöringsmedel blandat med vatten på glaset och torka mjukt med pappret hopknycklat i din hand. Använd lätta enkelriktade rörelser eller torka i små cirklar på glaset eller spegeln.

–      Dammsug alltid ytor med mattor eftersom de samlar på sig mest smuts. På grund av strukturen i en matta så kan det gömma sig mycket smuts i textilen som en vanlig sop inte kan få bort. En dammsugare kan enkelt få bort smutsen ur gömmorna i mattan som inte sopen kan nå och även få fort smuts från hörn i bokhyllor.

–      Ett av de mest hjälpsamma städtipsen är att ha ett regelbundet städschema med städsysslor. Schemalägg enklare sysslor på dagar som du har mycket annat att göra, och på din lediga dag schemalägg en städsyssla som tar mycket av din tid.

Dessa städtips är bara några få att tänka på. Var inte rädd för att försöka få ditt hem fräscht på alla sätt som du kan eller vill, det är ditt hem, och en persons hem är en persons borg.